Affärslunch

Vällagad affärslunch i Stockholm

Vällagad affärslunch i Stockholm

Avnjut en vällagad trerätters affärslunch i våra mysiga och anrika lokaler på Rissne Gård i Stockholm. 

Affärslunchen börjar med att du fritt plockar från vår förrättsbuffé bestående av olika delikatesser. Därefter väljer du mellan två exklusiva varmrätter. Till kaffet dukar vi upp med våra uppskattade praliner och kakor. Vi brinner för vällagad mat gjord på ekologiska och närodlade råvaror.

Meny Affärslunch

Havskräftfärserad gös, serveras med krämig vermouthsås, Svensk färskpotatis, smörslungad gulbeta och grön sparris 

Helgrillad kalventrecote serveras med krämig potatisgratäng, ratatouille och rostad sparrisbroccoli

Till affärslunchen önskar vi få en bokning senast dagen innan!

 
Råvarorna kan komma att ändras efter tillgång.

Hitta hit

Värdshuset Rissne Gård ligger tolv minuters bilväg från Stockholm city och sju minuter från Bromma flygplats. Gångavstånd till tunnelbanan.

Adressen är Mässvägen 2,  Sundbyberg

Pris och öppettider

Affärslunchen kostar 425 kr per person exkl dryck.
 
Våra öppettider för affärslunchen är tisdag till fredag kl 11.30–14.00.

Boka affärslunch

Du kan även boka över telefon: 08–733 54 54 eller e-mail: info@rissnegard.se

Citat från gästboken

Rissne Gård erbjuder även

Konferens

På Rissne Gård i Stockholm finns tre välutrustade konferensrum i anrik herrgårdsmiljö. Ni konfererar i våra mysiga rum och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Sommartid går det även bra att sitta ute och konferera i vår lummiga trädgård, ni kan också avnjuta er affärslunch utomhus. På vintern tänder vi en härlig brasa i den stora öppna spisen i matsalen.

Bröllop

Våra vackra och mysiga lokaler i Stockholm lämpar sig utmärkt för bröllop! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest.

Julbord

Vårt hemlagade julbord står uppdukat varje dag från 25 november till julafton på Rissne Gård i Stockholm. Så ta en paus och ta med dig kollegor, familj och vänner och njut av vårt omtyckta traditionella julbord i mysig miljö. När ni kommer till oss bjuder vi på glögg framför brasan i öppna spisen så att ni kan känna in julstämningen i vår herrgård med anor från 1600-talet. Vårt hemlagade klassiska julbord består av kallskuret, vegetariska alternativ och “varma spisen”.