Fest och Catering

Catering i Stockholm – Rissne Gård

Fest och Catering

Vi på Rissne Gård i Stockholm har lång erfarenhet av att arrangera fester och catering av alla de slag. Vi har arrangerat stora företagsevenemang utomhus, dit vi kommit med mat, grillar, tält, stolar, bord, livemusik – helt enkelt allt som behövs för en lyckad fest. Vi har lagat mat på hustak och båtar, på fält och i trädgårdar. Säg oss vad du önskar så löser vi det!

Hitta hit

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan

Du kan även boka över telefon: 08–733 54 54 eller e-mail: info@rissnegard.se
catering Sundbyberg

Hitta hit

Njut av lugnet i anrik herrgårdsmiljö – avskilt, men ändå helt nära Stockholm city. Värdshuset ligger vackert beläget i Sundbyberg, tolv minuters bilväg från Stockholm city, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Citat från gästboken

Rissne Gård erbjuder även

Konferens

På Rissne Gård i Stockholm finns tre välutrustade konferensrum i anrik herrgårdsmiljö. Ni konfererar i våra mysiga rum och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Sommartid går det även bra att sitta ute och konferera i vår lummiga trädgård, ni kan också avnjuta er affärslunch utomhus. På vintern tänder vi en härlig brasa i den stora öppna spisen i matsalen.

Bröllop

Våra vackra och mysiga lokaler i Stockholm lämpar sig utmärkt för bröllop! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest.

Affärslunch

Avnjut en vällagad trerätters affärslunch i våra mysiga och anrika lokaler på Rissne Gård i Stockholm. Under sommarhalvåret går det även bra att avnjuta affärslunchen i vår uteservering. Affärslunchen börjar med att du fritt plockar från vår förrättsbuffé bestående av olika delikatesser. Därefter väljer du mellan två exklusiva varmrätter. Till kaffet dukar vi upp med våra uppskattade praliner och kakor.