Nyhet: Vi erbjuder även andra rätter ala carte.
Veckans vegetariska: Zuccini och broccolibiffar med fetaost, hemlagad tomatsås och ljummen matvetesallad
Måndag:
Fransk köttgryta på högrev och färska champinjoner serveras med jasminris
Krämig fiskgryta med fänkål, färska tomater och delikatesspotatis
Tisdag:
Stekt fläsk av gårdsgris med löksås och kokt potatis
Pancobakad fisk med Amadinepotatis, broccoli och remouladsås
Onsdag:
Köttfärslimpa med knaperstekt bacon, gräddsås, ärtor, kokt potatis och hemgjord äppelchutney
Rissne Gårds tomatströmming med potatispuré serveras med äpple och fänkålssallad
Torsdag:
Lågtempererad grissida med vitlöksfrästa champinjoner och ”krossad” potatis
Pocherad spättafilé med kräftsås serveras med basmatiris
Fredag:
Kycklingschnitsel serveras m. citron, ärtor, aromsmör och stekt potatis
Laxburgare i bröd med coleslav och klyftpotatis