Skänkstuga och trädgårdscafé

Njut av lugnet i anrik herrgårdsmiljö

Välkommen till Rissne Gårds bakficka

I skänkstugan från 1700-talet serverar vi hemlagad klassisk husmanskost. Goda sallader, lyxiga räksmörgåsar, gott kaffe och hembakat kaffebröd. Vi har även fullständiga rättigheter. 

Hitta hit

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Husmanskost 30/11-29/1-2024

Nu stänger vi husmanskosten för detta år då vi går in i julbords säsongen.

Vi har fullt fokus på att rulla köttbullar, röka fisk, göra paté, pastejer, korvar, baka, göra julgodis mm, mm….

Vi önskar alla husmanskost gäster välkomna tillbaka 

29 januari 2024

Affärslunchen går att boka från 30 januari.

God Jul och Gott Nytt År

 

Nyheter

Årets julbord 2023

Nu är det hög tid att boka årets julbord. Kom och avnjut ditt julbord i vårt unika vackra hus anno 1648. Utanför möts ni av

Läs mer »

Affärslunch!

Boka din affärslunch hos oss. Njut en tre rätters lunch i skön avslappnad 1600 tals miljö. Ta med dig kollegan, affärspartnern eller din goda vän

Läs mer »

Husmanskosten!

Nu stänger vi husmanskosten för detta år, då vi går in med fullt fokus för att förbereda inför julborden. Vi önskar alla trevliga gäster varmt

Läs mer »

Vår och sommar i trädgårdscafét

På sommaren och när vädret tillåter öppnar vi upp i trädgården för musikevenemang, grillkvällar och vår fantastiska glassbar med fullständiga rättigheter. 

Hitta hit

Njut av lugnet i anrik herrgårdsmiljö – avskilt, men ändå helt nära Stockholm city. Värdshuset ligger vackert beläget i Sundbyberg, tolv minuters bilväg från Stockholm city, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Rissne Gård erbjuder även

Affärslunch

Avnjut en vällagad trerätters affärslunch i våra mysiga och anrika lokaler på Rissne Gård i Stockholm. Under sommarhalvåret går det även bra att avnjuta affärslunchen i vår uteservering. Affärslunchen börjar med att du fritt plockar från vår förrättsbuffé bestående av olika delikatesser. Därefter väljer du mellan två exklusiva varmrätter. Till kaffet dukar vi upp med våra uppskattade praliner och kakor.

Bröllop

Våra vackra och mysiga lokaler i Stockholm lämpar sig utmärkt för bröllop! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest.

Julbord

Vårt hemlagade julbord står uppdukat varje dag från 25 november till julafton på Rissne Gård i Stockholm. Så ta en paus och ta med dig kollegor, familj och vänner och njut av vårt omtyckta traditionella julbord i mysig miljö. När ni kommer till oss bjuder vi på glögg framför brasan i öppna spisen så att ni kan känna in julstämningen i vår herrgård med anor från 1600-talet. Vårt hemlagade klassiska julbord består av kallskuret, vegetariska alternativ och “varma spisen”.