Veckans vegetariska:
Broccoli och fetaost biffar serveras med ratatouille
Mån:Schnitzel på gårdsgris med surkål, gröna ärtor, citron och stekt potatis
Fisk och skaldjurs gratäng på spenatbädd
Tis:Raggmunkar med stekt fläsk och rårördalingon
Pankobakad torskfilé med, kokt potatis, remouladsås och citron
Ons: Klassisk Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Laxfärsbiffar med Skagenröra och Belugalinser
Tors: Stekt karrékotlett, rostad potatis, estragonmajonäs
Ångad färsk sejfilé med ägg och persiljesås och kokt potatis
Fre: Grillad högrevsburgare med tillbehör och klyftpotatis
Stekt lubbfilé med ris, pestocreme och citron
Alltid på Rissne Gård:
Lyxig räksmörgås med ägg, majonäs, sallad, syrad rödlök, ugnsrostade cocktailtomater, 215 kr
Hemgravad lax med dillstuvad potatis, sallad, tomat, citron och dill 210 kr
Köttbullar på högrev, Svensk färskpotatis, gräddsås, lingon och pressgurka 195 kr
Räksallad med ägg, avokado, syradrödlök, edamamebönor, tomater, zuccini, rädisa, romansallad och grönkål 225 kr
Varmt välkomna!