Konferens

Konferensrum i Stockholm

Konferensrum i Stockholm

På Rissne Gård i Stockholm finns tre välutrustade konferensrum i anrik herrgårdsmiljö. Ni konfererar i våra mysiga rum med anor från 1600-talet och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Värdshusets största konferensrum tar upp till 25 personer.

Hitta hit

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan

Du kan även boka över telefon: 08–733 54 54 eller e-mail: info@rissnegard.se

Säsongsanpassad konferens

Sommartid går det även bra att sitta ute och konferera i vår lummiga trädgård, ni kan också avnjuta er affärslunch utomhus. På vintern tänder vi en härlig brasa i den stora öppna spisen i matsalen.

Hör av dig till oss i förväg om du har några speciella önskemål på konferensrum eller mat. Var ute i god tid för konferensbokning då våra lokaler är mycket omtyckta att konferera i.

Hitta hit

Njut av lugnet i anrik herrgårdsmiljö – avskilt, men ändå helt nära Stockholm city. Värdshuset ligger vackert beläget i Sundbyberg, tolv minuters bilväg från Stockholm city, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Citat från gästboken

Rissne Gård erbjuder även

Affärslunch

Avnjut en vällagad trerätters affärslunch i våra mysiga och anrika lokaler på Rissne Gård i Stockholm. Under sommarhalvåret går det även bra att avnjuta affärslunchen i vår uteservering. Affärslunchen börjar med att du fritt plockar från vår förrättsbuffé bestående av olika delikatesser. Därefter väljer du mellan två exklusiva varmrätter. Till kaffet dukar vi upp med våra uppskattade praliner och kakor.

Bröllop

Våra vackra och mysiga lokaler i Stockholm lämpar sig utmärkt för bröllop! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest.

Julbord

Vårt hemlagade julbord står uppdukat varje dag från 25 november till julafton på Rissne Gård i Stockholm. Så ta en paus och ta med dig kollegor, familj och vänner och njut av vårt omtyckta traditionella julbord i mysig miljö. När ni kommer till oss bjuder vi på glögg framför brasan i öppna spisen så att ni kan känna in julstämningen i vår herrgård med anor från 1600-talet. Vårt hemlagade klassiska julbord består av kallskuret, vegetariska alternativ och “varma spisen”.