Catering Sundbyberg

För fest, konferens och event

Exklusiv, flexibel catering i Sundbyberg

Stundar en 50-årsfest, konferens eller ett studentfirande? Av oss kockar på Rissne Gård kan du beställa exklusiv och vällagad catering! Vi är alla passionerade för mat och mycket erfarna när det kommer till att leverera kvalitativ catering. 

Vi har lagat mat på ängar, husbåtar, och i trädgårdar. Har du några särskilda önskemål så ska vi försöka ordna det! Vi är flexibla och gör alltid det lilla extra för en lyckad tillställning.

 

Hitta hit

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan

Du kan även boka över telefon: 08–733 54 54 eller e-mail: info@rissnegard.se

Nyheter

Rissne Gårds catering

Varmt välkommen till oss på Rissne Gård! Utöver våra möjligheter att boka konferenslokal, bord för affärslunch och bröllopsfest kan man dessutom beställa catering. Detta gör du enkelt genom att antingen skicka en bokningsförfrågan här via hemsidan eller ringa oss, så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Våra menyer varierar beroende på när du bokar, men vi kan alltid garantera vällagad mat med färska, ekologiska ingredienser. Behöver ni en plats att ha evenemanget på är ni varmt välkomna hit, vi tar emot små såväl som stora sällskap. Det går lika bra att ha evenemanget på önskad plats, så levererar vi maten på utsatt tid. Vi står dessutom gärna till tjänst med serveringspersonal, tält, bord, stolar eller livemusik. 

catering Sundbyberg

Hitta hit

Njut av lugnet i anrik herrgårdsmiljö – avskilt, men ändå helt nära Stockholm city. Värdshuset ligger vackert beläget i Sundbyberg, tolv minuters bilväg från Stockholm city, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Sagt av våra gäster

Passion för matlagning & service

När du beställer catering från oss kommer vi leverera det vi älskar – kvalitativ matlagning. Vi som driver Rissne Gård heter Peter och Marianne, som med hjälp av vår erfarna personal verkligen strävar efter att varje gäst ska känna sig nöjd med att välja oss. 

Denna målsättning måste dessutom inkludera så god service som möjligt, vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vill bjuda på en matupplevelse utöver det vanliga!

catering Sundbyberg Rissne Gård

Flexibilitet när du behöver det

Oavsett om du och ditt sällskap väljer att besöka oss på restaurangen eller beställa catering kan du räkna med vällagad mat och god service, samtidigt som vi är idel öra för alla eventuella önskemål. Detta kan inkludera var maten ska levereras, vad som ska lagas eller om ni har behov av andra festrelaterade tjänster utöver matlagning.

Vi levererar i hela Stockholmsområdet, till önskad plats vid utsatt tid. Vare sig evenemanget handlar om en företagslunch, konferens, studentskiva eller ett bröllop kan vi anpassa våra tjänster och menyer. Dessa går som sagt att anpassa efter allergier och andra särskilda matpreferenser.

Vad bjuder vi på?

Under åren har vi anordnat fester och levererat catering till oräkneliga sällskap. Säg vad du önskar så löser vi det! Hur låter förrättsbuffé med ett urval av våra mest uppskattade delikatesser? 

Ett hemlevererat, traditionellt och vällagat julbord? Förstklassiga räkmackor? Vi är flexibla och försöker anpassa oss efter våra kunders behov. Menyerna varierar beroende på säsong, så det säkraste är att kontakta oss via mail eller telefon!

Vällagad catering för små och stora sällskap

Oavsett om det är en intim sammankomst eller ett storslaget evenemang, är vi på Rissne Gård dedikerade till att leverera en kulinarisk upplevelse till varje gäst. Vi förstår att varje tillfälle är unikt, och har därför möjligheten att skapa skräddarsydda menyer som speglar evenemangets stil. 

Vi är redo att servera både små och stora sällskap med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Med fokus på färska råvaror och kreativa smakkombinationer garanterar vi en trevlig matupplevelse.