Festvåning & Bröllop Sundbyberg

Vi sätter guldkant på din fest

Festvåning och bröllop på Rissne Gård i Sundbyberg

Vår lummiga trädgård och anrika herrgårdsmiljö passar utmärkt för bröllop! Kontakta oss gärna långt i förväg, så kan vi tillsammans med er planera varje detalj, så att er dag inte kan bli annat än perfekt. 

Vi på Rissne Gård har mångårig erfarenhet av att arrangera lyckade vigslar och bröllopsfester. Vi ordnar festliga rätter, servering och övriga arrangemang medan ni och alla gäster kan njuta av en fantastisk dag.

 

Hitta hit

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan

Du kan även boka över telefon: 08–733 54 54 eller e-mail: info@rissnegard.se

Er stora dag

Fira livets lyckliga händelser på Rissne Gård – vare sig det är ett bröllop, en studentskiva eller 50-års fest. Just festliga tillställningar är vi särskilt passionerade för och har lång erfarenhet av, vilket har gett oss många nöjda och återkommande gäster genom åren. 

Vi förstår vikten av just din stora händelse, vilket gör att vi är flexibla och lyhörda för önskemål. Ni är varmt välkomna hit till gården, men vid behov kan vi också anordna festligheterna på annat lämpligt ställe. Vi har lagat mat och serverat i trädgårdar, på husbåtar och ängar!

 
Festvåning Sundbyberg Tårta

Hitta hit

Värdshuset ligger vackert beläget i Sundbyberg, tolv minuters bilväg från Stockholm city, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Mässvägen 2,  Sundbyberg
Telefon: 08–733 54 54
E-mail: info@rissnegard.se

Citat från våra nöjda gäster

En historia att lägga till historien

Vi som driver gården heter Peter och Marianne. Med vår passion för vällagad mat och fantastiska personal vill vi ge varje gäst en matupplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot att lägga till historien om ert bröllop till vår redan rika historia.

Rissne Gård uppfördes år 1648 baserat på ritningar av adelsmannen Erik Dahlbergh. Fram till 1800-talet hade gården genomgått perioder av förfall, med anledning av dess militära användning. Rivning övervägdes då för den förfallna herrgården.Trots detta beslutade man att istället genomföra en omfattande ombyggnad och restaurering av det gamla stenhuset. Vilket vi idag är mycket tacksamma för!

Herrgården är idag ett värdshus med restaurang och konferensrum. Renoveringar på senare år har genomförts med stor försiktighet och noggrannhet för att bevara den ursprungliga karaktären. Gården omges av den mest trevliga av trädgårdar, som sannerligen skapar en sommaridyll.

Bröllop på Rissne Gård

Vår vackra trädgård och mysiga lokaler är perfekta för bröllop! Under sommarhalvåret håller ni med fördel vigseln i vår lummiga trädgård, en liten pärla i en plats som annars är präglad av storstadens gråa omgivningar. Är vädret sämre finns våra rum inomhus, präglade av högtidlighet och exklusivitet, en atmosfär som andas historia.

I ett nära samarbete med de snart vigda, utformar vi den perfekta bröllopsmenyn. Vi har många förslag på lager, så känn ingen press själva. Såklart är vi mycket lyhörda för önskemål. Menyerna är anpassade för att passa vegetarianer, glutenintoleranta osv. Mycket fokus läggs på våra populära, vackra bröllopstårtor!

bröllopsmiddag på festvåning i Sundbyberg

Festvåningen

Utöver vår erfarenhet av att planera och genomföra bröllopsfester, hyr vi gärna ut vår festvåning oavsett tillställning! Oavsett om det gäller ett litet eller stort sällskap, 50-årsfest eller mottagning efter en konfirmation kan vi stå till tjänst. 

Njut av lyxigt dukade bord i herrgårdsmiljö, med vackra tavlor och en sprakande brasa. Precis som inför bröllop är vi flexibla med menyn. Alla våra kockar är passionerade matlagare, ingredienserna ekologiska och övrig personal serviceorienterad. 

God service och flexibilitet

Varmt välkommen till oss på Rissne Gård. Vi värderar god mat, service och flexibilitet högt inför ert stundande evenemang. Fira ett magiskt bröllop, hyr vår festvåning eller beställ vällagad catering. Har du några frågor om vår verksamhet? Tveka inte att kontakta oss!

Fotograf, dekoration, servering m.m.

Utöver Rissne Gårds passionerade matlagning och mysiga herrgårdsmiljö, gör vi gärna det där lilla extra för att du som kund ska bli extra nöjd med din upplevelse. Detta kan innebära några olika saker. Bland annat:

  • Fotograf. Vi tillhandahåller gärna en fotograf på plats för att föreviga den viktiga dagen. Detta är ett vanligt alternativ på bröllop.
  • Dekoration. När det kommer till dekoration samarbetar vi nära med er som bröllopspar för att det ska bli så bra som möjligt. Vackra blommor, kreativa desserter, fantasifull dukning och belysning är några exempel.
  • Servering. När vi serverar våra rätter, lagade med kärlek, tycker vi att det är viktigt att de även får en värdig presentation. Bli serverad av vår trevliga serveringspersonal eller ta själv från en väldekorerad buffé 
festvåning Sundbyberg